Főmenü

Fogászati röntgen diagnosztika a MESTERSÉGES INTELLIGENCIA erejével

MEGÉRKEZETT, MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT, CSAK A VIP DENTALBAN!

Az Ön munkáját segítve, próba jelleggel a mai naptól a panoráma felvételek mellé a mesterséges intelligencia által kiértékelt pdf formátumú elemzést is csatolunk, bízunk benne, hogy óriási segítséget fog nyújtani ez Önnek, de ettől függetlenül természetesen a diagnózis felállítása az Ön feladata. Amennyiben pozitív visszajelzéseket kapunk a szolgáltatással kapcsolatban, akkor véglegesen bevezetjük.

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA (röviden MI) által támogatott panoráma röntgen elemzés forradalmasítja a fogászati diagnosztikát, lehetővé téve a pontosabb eredményeket és az idő és erőforrások hatékonyabb kihasználását.

Miért válassza az általunk alkalmazott világszinten egyedülálló Diagnocat szoftver MI-alapú panoráma röntgen elemzését?

Magas szintű pontosságot és megbízhatóságot nyújt a panoráma képek kiértékelése során.

Azonnal azonosítja a fogászati problémákat, mint például a fogszuvasodást, periapicalis gyulladást, foghiányt vagy a csontszöveti eltéréseket.

Részletes radiológiai jelentést készít a fogorvosok számára patológiás elváltozásokról.

Amennyiben rendelőjében szeretné felgyorsítani a diagnosztikai folyamatot, akkor az MI-alapú panoráma röntgen elemzés a megoldás. Magyarországon jelenleg kizárólag a VIP Dental rendelőiben érhető el az MI technológia, ami növeli a pontosságot, csökkenti a hibák lehetőségét, és segíti a rendelő működését.

Legyen az Ön rendelője a fogászati ellátás innovatív központja, és velünk együtt biztosítsa a legmagasabb szintű diagnosztikai szolgáltatást az MI által támogatott panoráma röntgen elemzésünkkel.

Nincsenek hozzászólások még

Sorry, the comment form is closed at this time.

WordPress Themes