Főmenü

Széchenyi 2020 program támogatás

VIP DENTAL RÖNTGEN KFT. VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN

 

A VIP DENTAL RÖNTGEN Kft. debreceni telephelyén 1 db Vatech PaX digitális panorámaröntgent vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 5,75 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

 

A VIP Dental Röntgen Kft. 2006-ban alakult, magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, mely egyéb humán-egészségügyi ellátási tevékenységet végez, aminek keretében fogorvos partnereinek készít digitális fogászati röntgenfelvételeket.

A társaság elérni kívánt célja, hogy a folyamatosan fejlődő technológiával lépést tartva, a fogorvos partnerek pácienseinek mindig a legújabb, innovatív technikai berendezésekkel nyújtson szolgáltatást, elérhető áron.

A berendezésnek köszönhetően a társaság a térségben egyedülálló minőségű szolgáltatást tud nyújtani a partner fogorvosok pácienseinek, ezzel növelve versenyképességét. Ezen kívül, a jelenleg rendelkezésre álló berendezésekkel szemben, a beszerzett panorámaröntgennel nyújtott szolgáltatások ára jóval alacsonyabb, így vevőköre bővül. A szolgáltatás minőségének javulása és a költségek csökkenése a társaság számára árbevétel növekedést eredményez.

A pályázat keretében beszerzett berendezés korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

 

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vette a társaság, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, az 5,75 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

 

A projektről bővebb információt a vipdental.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Vékony Tibor

Elérhetőségeink: telefonszámunk:+36 (20) 7751829,

E-mail címünk: [email protected]

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-01415

Befejezés időpontja: 2018.06.12.

Támogatás aránya: 50%

A támogatás összege: 5 750 000Ft

WordPress Themes