Főmenü

Szegedi fogászati röntgen

Szegedi fogászati röntgen

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a fogászati ellátás színvonala Magyarország egész területén kiváló. A fogászatokon dolgozók, orvosok és asszisztensek szakmai tudása nemzetközileg ismert és elismert, nem meglepő, hogy a magyar lakosság mellett számos más ország is hazánkat választja a fogászati kezelésének helyszínéül. Nem csak a Budapest, hanem más magyar városok is népszerű célállomásokká váltak az elmúlt években.

Szeged, az ország harmadik legnagyobb városa, melyben a kulturális értékek (mint például a Dóm tér és a Pantheon) mellett a tudományos élet (Szegedi Tudományegyetem) is központi szerepet játszanak. A fogászati kezelések is kiemelkedő népszerűségnek örvendenek: az egyetem fogorvosképző szaka kiváló színvonalú, megbízható szaktudással vértezi fel a hallgatókat.

A megfelelő fogászati kezeléshez viszont mindenekelőtt pontos diagnózisra van szükség: röntgen, illetve CT felvételeket kell készíteni. Szegeden fogászati röntgen felvételek készítésére ajánljuk a Királyfogröntgent a Hajnóczy utcában, hétfőtől szombatig tartó nyitvatartással. Precizitásuknak, páciensközpontú szemléletüknek köszönhetően a felvételek pillanatok alatt jó minőségben készülnek el, melyeket digitálisan azonnal a fogorvoshoz el is juttatnak.

Nincsenek hozzászólások még

Sorry, the comment form is closed at this time.

WordPress Themes