Főmenü

CBCT felvételek kiadása már pendrive-on is, panorámaröntgen emailben már a pácienseknek is

Tisztelt Partnerünk!

Az utóbbi időben sok megkeresés érkezett hozzánk, miszerint a felvételek CD-n történő továbbítása már nem megfelelő, mert az új laptopok és számítógépek már nem minden esetben rendelkeznek CD olvasóval, így a rendelőkben a CD-k megnyitása sokszor nehézségekbe ütközik.

Megkereséseket figyelembe véve, a következő változtatásokat vezetjük be 2021. február 15.-től:

Bármilyen digitális felvétel USB stickre (PENDRIVE), CD-re vagy filmre történő kiírását egységesen 1.000 Ft-ért végezzük, amely természetesen tartalmazza az adathordozók árát. (Miután USB csatlakozóval minden számítógép rendelkezik, javasoljuk – ha egyáltalán szükséges – ennek az adathordozónak a használatát.)

1. Panoráma-, Intraorális- és Teleröntgen felvétel:

Ahogy eddig is, az elkészült felvételeket emailen azonnal továbbítjuk Önöknek és feltöltjük online tárhelyünkre is, ahonnan bármikor letölthetik. Így a felvételek digitálisan azonnal a rendelkezésükre állnak.

Újdonság: a felvételeket a páciens kérésére külön költség felszámítása nélkül, részükre is elküldjük e-mailen, így az adathordozóra való írás elhagyható a környezet kímélése érdekében.

2. CBCT felvételek:

Minden kis- ill. nagytérfogatú CBCT felvételt azonnal feltöltünk a szerverünkre, ahonnan Ön, mint regisztrált partnerünk egyszerűen le tudja tölteni számítógépére.

Ha Ön vagy páciense ezen kívül bármely adathordozóra pluszban kéri a felvétel/felvételek kiírását, akkor annak ára 1.000Ft lesz.

A felvételek letöltése ill. megnyitására vonatkozó felhasználói segítséget letöltheti az új weboldalunkról: www.dental-club.eu

Nincsenek hozzászólások még

Írjon hozzászólást
WordPress Themes