Főmenü

Kiemelkedő Fül-orr-gégészeti felvételek

Kiemelkedő Fül-orr-gégészeti felvételek

Tisztelt Partnerünk!

Mint a VIP Dentál fogászati és fül-orr-gégészeti CBCT és röntgen centrum ügyvezetője egy jövőbeni együttműködés reményében kerestem fel Önöket, mely Önök számára a fül-orr-gégészeti diagnosztika megkönnyítését jelentené, továbbá a piaci standardekhez képest jóval előnyösebb üzleti együttműködési modellt biztosítanánk az Önök számára.

A fül-orr-gégészeti diagnosztikában, számos esetben szükséges Cone Beam CT (CBCT) felvétel, mely mind az orrmelléküregeket, mind a fület érintő betegségek tisztázásában fontos szerepet játszik.

Cégünknél 15 éve piacvezető szerepet tölt be a diagnosztika területén, folyamatosan fejlesztéseinknek köszönhetően olyan egyedülálló CBCT gépparkkal rendelkezik, mely képes a hallócsontok pontos megjelenítésére is.

Ráadásul nem csak a legkiválóbb képminőséget tudjuk Önnek biztosítani, hanem kérés esetén Dr. Dobai Adrienn PhD radiológus és CBCT specialista, leletezéssel tudja segíteni az Ön munkáját.

Amennyiben érdekli az együttműködés lehetősége, nem kell mást tenni csak az alábbi linkre kattintania és hamarosan felkeressük és tájékoztatjuk az Önt érintő együttműködés előnyeiről, valamint kérés esetén bemutatja a program használatát is.

Szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról?

Nincsenek hozzászólások még

Sorry, the comment form is closed at this time.

WordPress Themes