Főmenü

VIP Dental Kft hivatalos támogatója a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaságnak

A VIP Dental RTG Kft mostantól hivatalos támogatója a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaságnak.

A 3D CBCT leképzési technika meghonosítását Magyarországon elsőként a VIP Dental CBCT és Röntgen Központ indította el 2006-ban az amerikai Imaging Sciences International által gyártott i-CAT CBCT berendezésekkel. A VIP Dental hazánkban a legteljesebb képalkotási szolgáltatást nyújtó, csúcstechnológiás gépparkkal rendelkező, minőségben kompromisszumot nem ismerő fogászati röntgen diagnosztikai centrum. Jelenleg BudánPestenDebrecenben és Székesfehérváron állunk fogászati röntgen rendelőinkkel a páciensek rendelkezésére.

A rendelőkben a hagyományos kétdimenziós felvételeken (kisfog felvétel, teleröntgen és panoráma felvétel) túl elérhetőek a háromdimenziós képalkotási módszerek is. A röntgenfelvételek közül kiemelkedik a legújabb, úgynevezett Sharplayer technológiát képviselő Sirona panorámagép, mely az expozíció során egyszerre több réteget elemez, és ezek körül a program automatikusan kiválasztja az ideális, éles megjelenítést.

Az arckoponya és a fogak térbeli leképezésére lehetőség van a kisvolumenű és nagyvolumenű CBCT felvételek választására a fogászati indikációnak megfelelően. A kistérfogatú CBCT képek felbontása 75µm, mely jelenleg a piacon a lehető legjobb felbontást, és képminőséget biztosítja, így klinikai szempontból kiválóan alkalmasak endodontiai kezelés tervezésére, periapicalis gyulladások detektálására, illetve a bölcsességfog helyzetének megítélésére is. A nagytérfogatú felvételek lehetővé teszik akár a teljes arckoponya ábrázolását implantációs, vagy orthognathiai célból.

A VIP Dental 3D CBCT és Röntgen Diagnosztikai Centrum évről-évre szakmailag színvonalas tanfolyamokon segíti a fogorvosokat a Cone-Beam CT alapú radiológiai diagnosztika biztos elsajátításában, továbbá radiológiai leletezés is elérhető dento-maxillo-faciális radiológus szakorvos által.

Örömmel mondhatjuk, hogy az elmúlt években magasan képzett munkatársaink elhivatottságával, várakozásmentes, rugalmas nyitvatartással, modern környezetben, és kedvező árakon segítjük a fogorvos társadalom munkáját.

VIP Dental

Nincsenek hozzászólások még

Írjon hozzászólást
WordPress Themes